Dakbedekking specialist - Paul Rikhof
Bij Paul Rikhof bent u aan het juiste adres voor bitumineuze, EPDM, metalen, zinken en koperen dakbedekkingen. Dakbedekking, Paul Rikhof Installatiebedrijf
dakbedekking
15960
page-template-default,page,page-id-15960,page-child,parent-pageid-15779,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Dakbedekking

Dakbedekking specialist

Paul Rikhof installatiebedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen, het onderhouden en vervangen van bitumineuze dakbedekkingen, EPDM dakbedekkingen en metalen dakbedekkingen. Ook het isoleren van uw platte dak kunnen wij voor u verzorgen.

Bitumineuze dakbedekkingen

Bitumineuze dakbedekkingen zijn duurzaam en voor ieder type dak beschikbaar. Wij hebben ruime ervaring in het gebruik van bitumineuze producten.

De veelal door ons gebruikte bitumineuze dakbedekking van APP kan zowel op platte als op hellende daken worden toegepast als meerlaags dakbedekkingssysteem. APP is uitstekend bestand tegen UV-straling en hoge temperaturen.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is een blijvend elastisch kunststof . Doordat de dakbaan uit één stuk geleverd kan worden, heeft het dak een minimum aan naden. EPDM kan op vrijwel ieder ondergrond worden aangebracht, door zijn hoge elasticiteit.

Metalen dakbedekking

Metalen dakbedekkingen zijn over het algemeen zinken of koperen daken.

Dakbedekking van zink

Zink is een materiaal dat erg veel verschillende toepassingen kent. Het wordt gebruikt voor goten, deklijsten, hemelwaterafvoeren en ook voor het afdekken van dakkapellen, balkons en zelfs complete daken, vooral van belangrijke grote gebouwen.

De levensverwachting van een dakbedekking van zink hangt af van de zinkdikte, de dakhelling en de plaatselijke situatie. Onder normale omstandigheden is de levensduur 50 tot meer dan jaar.

Dakbedekking van koper

Koper is een van de duurzaamste metalen. Voor dakbedekkingen wordt het in Nederland veel minder vaak gebruikt dan bijvoorbeeld in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Koper krijgt in de loop van de tijd, een mooie groene kleur, echter dit kan wel tot 70 jaar duren. Vaak noemt men dit kopergroen; de vakterm is echter ‘patina’. Bij goede uitvoering mm is een levensduur van meer dan 100 jaar heel normaal, en tot meer dan 200 jaar geen uitzondering. Een ander voordeel is het geringe benodigde onderhoud.

Nadeel is de hoge investering. Maar als de investeringskosten gedeeld worden door de levensduur, kan koper de concurrentie met andere dakbedekkingsmaterialen goed doorstaan.

Vrijblijvende afspraak

Wilt u een afspraak met ons maken om de mogelijkheden met betrekking tot dakbedekkingen te bespreken? Wij informeren u graag over onze diensten en beantwoorden dan graag uw vragen over dakbedekking. Voor het maken van een afspraak, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel direct: 0546 68 1061