Duurzaam, zonnecollectoren en zonnepanelen - Paul Rikhof
Bij Paul Rikhof bent u aan het juiste adres voor het herstellen of vernieuwen van zinken goten en koperen goten en alle voorkomende zinkwerken om het huis.
goten
16041
page-template-default,page,page-id-16041,page-child,parent-pageid-15779,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Duurzaam

Specialist in duurzame energie

Paul Rikhof Installatiebedrijf is gespecialiseerd in biogasinstallaties en het plaatsen van zonnepanelen en/of zonnecollectoren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een goed advies en zorgen wij voor een nette installatie.

Biogasinstallatie

Paul Rikhof Installatiebedrijf heeft ook veel ervaring met biogasinstallaties. Wij helpen regelmatig bedrijven bij het installeren van nieuwe biogasinstallaties of uitbreiden van bestaande biogasinstallaties. Ook bij biogasinstallaties staan bij ons kwaliteit en veiligheid hoog in vaandel.

Zonnecollectoren en zonnepanelen

Groene energie wordt ook in de woningbouw steeds meer toegepast. Duurzame energie via de zon en de wind kunnen worden ingekocht bij energiemaatschappijen, maar u kunt zelf ook energie opwekken met behulp van zonnecollectoren en zonnepanelen.

Met een zonnecollector kunt u warmte opwekken, wat door middel van warmwateropslag kan worden gebruikt voor het verwarmen van water voor huishoudelijk gebruik.

Met een zonnepanelen wekt u elektriciteit uit daglicht op voor de elektriciteitsvoorziening van uw huis of gebouw.

Zonnepanelen zijn er in verschillende maten en kleuren, zodat er bijna altijd een pakket is wat bij u past. Ook bij zonnepanelen staan bij ons prijs en kwaliteit hoog in het vaandel.

Zonder vergunning

Aangezien deze manier van energie opwekken van buitenaf goed zichtbaar is, gelden voor het aanbrengen van zonnecollectoren en zonnepanelen echter wel bepaalde regels. Mits daar aan wordt voldaan, dan kunnen wij de zonnecollectoren en zonnepanelen vergunningsvrij aanbrengen op uw dak.

Wanneer wij zonnecollectoren en zonnepanelen installeren op een dak, controleren we ook de dakbedekking. De dakbedekking kan in overleg ook door ons worden vernieuwd.

Vrijblijvende afspraak

Wilt u een afspraak met ons maken om de mogelijkheden met betrekking tot duurzame energie te bespreken? Wij informeren u graag over onze diensten en beantwoorden dan ook graag uw vragen met betrekking tot zonnecollectoren en zonnepanelen. Voor het maken van een afspraak, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel direct: 0546 68 1061