Goten, zinkwerk en koperwerk - Paul Rikhof
Bij Paul Rikhof bent u aan het juiste adres voor het herstellen of vernieuwen van zinken goten en koperen goten en alle voorkomende zinkwerken om het huis.
goten
15803
page-template-default,page,page-id-15803,page-child,parent-pageid-15779,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Goten en zinkwerk

Ambachtelijk werk

De verwerking en montage van zink en koper is veelal nog ambachtelijk werk. De verwerking en montage van zink en koper vereist vakmanschap met veel kennis en jarenlange ervaring. Deze ervaring is bij ons aanwezig. Tevens beschikken wij over de machines om zelf te knippen, zetten en kralen.

Zinken goten

Zink is een duurzaam product en gaat jaren mee zonder onderhoud, mits het vakkundig aangebracht. De toepassing van zink biedt vele voordelen. Met zink kan men vormen realiseren die met kunststof niet mogelijk zijn, zink heeft een zeer lange levensduur en beschermt zeer goed tegen weer en wind. Bovendien heeft zink een prachtig uitstraling.

Koperen goten

Wanneer u op zoek bent naar een exclusieve dakgoot of naar een meer karakteristieke uitstraling, dan kunt u ook voor koper kiezen. Koper is een zeer duurzaam product wat jarenlang meegaat en weinig onderhoud vergt, mits het vakkundig is aangebracht. Ook koper is beschikbaar in vele maten en vormen.

Specialist

Bij Paul Rikhof bent u aan het juiste adres voor het herstellen of vernieuwen van zinken of koperen goten, alle voorkomende zinkwerken in en om het huis, bijvoorbeeld: vijverranden, boeien en dakkappellen. Ook complete daken van zink of koper kunnen wij voor u verzorgen.

Vrijblijvende afspraak

Wilt u een afspraak met ons maken om de mogelijkheden met betrekking tot zink- en koperwerk te bespreken? Wij informeren u graag over onze diensten en beantwoorden dan ook graag uw vragen met betrekking tot zink- en koperwerk. Voor het maken van een afspraak, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel direct: 0546 68 1061