Loodgieter, gas, water, sanitair en verwarming - Paul Rikhof
Paul Rikhof doet loodgieters, gas-, water-, sanitair-, en verwarmingswerkzaamheden.Voor kleine en grote klussen. Paul Rikhof specialist in loodgieters werk.
loodgieter
15997
page-template-default,page,page-id-15997,page-child,parent-pageid-15779,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Loodgieter

Loodgieter

Onze werkzaamheden lopen uiteen van allerlei ‘kleine klusjes’ tot het aanleggen van complete installaties.


Paul Rikhof installatiebedrijf is gespecialiseerd in:

Gas- en waterinstallaties

Paul Rikhof kan u adviseren en helpen op het gebied van gas- en waterinstallaties. Wij kunnen uw leidingen verleggen, gehele installaties vernieuwen of  kleine reparaties uitvoeren aan uw gas of water installatie.

Sanitaire voorzieningen, badkamers & keukens

Wij helpen u graag bij nieuwbouw, verbouw of renovaties van sanitaire voorzieningen, badkamers en/of keukens. Van nieuwe wc-pot, douchebak, gootsteen tot keuken, wij kunnen u helpen met onze jarenlange ervaring.

Verstoppingen

Een verstopping kan erg vervelend zijn en komt vaak onverwachts. Wij helpen u graag bij het opsporen en verhelpen van onderstaande verstoppingen:

  • Verstoppingen in het toilet
  • Verstopping in de afvoer in de keuken
  • Verstopping in de  badkamerafvoer
  • Verstopping in de riolering onder de woning

Lekkages

Lekkages zijn vervelend en kunnen veel schade tot gevolg hebben. Wij kunnen de volgende lekkages inspecteren en repareren:

  • Lekkage in uw gasleiding
  • Lekkage in uw waterleiding
  • Lekkage in uw dakbedekking
  • Lekkage in uw badkamer en/of toilet.

Vrijblijvende afspraak of loodgieter bestellen

Wilt u een afspraak met ons maken om de mogelijkheden met betrekking tot gas- en waterinstallaties, sanitaire voorzieningen, badkamer- en keukenrenovaties? Wij informeren u graag over onze diensten en beantwoorden dan ook graag uw vragen met betrekking tot de verwarming van uw huis. Voor het maken van een afspraak, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heeft u een lekkage of verstopping bel dan direct, dan kunnen we een spoedafspraak plannen.

Bel direct: 0546 68 1061