Verwarming, CV-ketels en pelletkachels - Paul Rikhof
Paul Rikhof voor verwarming werkzaamheden. Onderhoud en plaatsen van cv-ketels, gastoestellen, pelletkachels. Paul Rikhof is verwarming specialist.
verwarming
15974
page-template-default,page,page-id-15974,page-child,parent-pageid-15779,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Verwarming

Verwarming specialist

Wij voeren diverse werkzaamheden uit op het gebied van verwarming, zoals het onderhouden van cv-ketels en andere gastoestellen, vervangen van cv-ketels, storingen verhelpen, het aanleggen nieuwe cv-installaties en het plaatsen van pelletkachels.

CV-ketels

Tegenwoordig vallen er steeds meer slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging van verkeerd geïnstalleerde of slecht onderhouden cv-ketels. Het is daarom belangrijk dat u uw CV-ketel door vakbekwame installateurs laat plaatsen. Deze ervaring is bij ons aanwezig en kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Tevens voorzien wij u graag van een deskundig advies bij de aankoop van een nieuwe CV-ketel en helpen we u graag bij het vervangen en installeren van uw CV-ketel. Ook kunnen we u helpen bij storingen en  kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten.

Pelletkachels

Pelletkachels zijn biomassa kachels vernoemd naar de brandstof, pellets. Pellets zijn kleine geperste houtbrokjes. Een pelletkachel biedt de gezelligheid van een houtkachel en het comfort van een gashaard, moderne pelletkachels zijn namelijk uitgerust met een elektronisch regelsysteem, automatische ontsteking, uitdoving en een ingebouwde thermostaat. Daarnaast zijn veel pelletkachels uitgerust met een instelbaar weekprogramma waardoor de kachel zichzelf op bepaalde tijden kan in- of uitschakelen.

Bij pelletkachels is het van groot belang dat de kachel en het rookkanaal veilig worden geïnstalleerd. Daarom is het raadzaam om pelletkachels door vakbekwame installateurs te laten plaatsen. Paul Rikhof installatiebedrijf is een vakbekwame installateur van pelletkachels waarbij kwaliteit en veiligheid als enige criteria gelden.

Vrijblijvende afspraak

Wilt u een afspraak met ons maken om de mogelijkheden met betrekking tot CV-ketels, pelletkachels of andere gastoestellen te bespreken? Wij informeren u graag over onze diensten en beantwoorden dan ook graag uw vragen met betrekking tot de verwarming van uw huis. Voor het maken van een afspraak, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel direct: 0546 68 1061